Ons verhaal

Sinds 2010 zijn wij te vinden aan de Boordseweg. Met veel liefde en passie voor haar, opende Sharon de deuren van De Salon. "Inmiddels heel wat jaren en ervaring rijker, geniet ik samen met mijn team van een fijne werksfeer en geweldige klanten." 

Ons team

Sharon 

Sharon is de gepassioneerde eigenaresse van De Salon, een kapper met meer dan 20 jaar ervaring. Ze heeft een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij haar klantenzorg en vakmanschap. Bij De Salon staat persoonlijke aandacht centraal, en Sharon zorgt ervoor dat elke klant met een tevreden gevoel de salon verlaat. Met haar expertise en liefde voor het vak zorgt ze ervoor dat jouw haar er altijd fantastisch uitziet.

Camyre

Onze ervaren en allround haarstylist, Camyre, heeft al 8 jaar trouwe dienst. Met haar vriendelijke en professionele benadering zorgt ze ervoor dat elke klant tevreden de salon verlaat. Of je nu op zoek bent naar een trendy knipbeurt, een mooie kleur of advies over haarverzorging, Camyre staat voor je klaar! Maak vandaag nog een afspraak en ervaar zelf haar expertise.

Marloes

Bij De Salon ben je aan het juiste adres voor een geweldige haarervaring met kleurspecialist Marloes. Ze is een expert op het gebied van highlights en zorgt ervoor dat je haar er stralend uitziet. Marloes staat bekend om haar vriendelijke en professionele aanpak, waardoor je je meteen op je gemak voelt. Boek vandaag nog een afspraak en laat Marloes haar magie met jouw haar doen!

Rowy

Bij De Salon ben je aan het juiste adres voor een fantastische kapperservaring in Rowy. Onze allround kapster is vrolijk, vriendelijk en klantgericht. Of je nu een klassieke knipbeurt wilt of een trendy nieuwe look, zij zorgt ervoor dat je tevreden en stralend de salon verlaat. Kom langs en ervaar zelf de expertise en gastvrijheid van De Salon in Rowy.